А ви знаєте, що в школах Японії, мед введений в обов'язковий раціон школярів
в кількості 50 гр. в день (майже дві столові ложки) І фінансується бюджетом. При експорті українського меду до Японії з 10 тонн тільки одна проходить експертизу. Решту бракують і відправляють назад. Згідно з японськими нормами вміст метронідазолу в меду допускається до 0,08, а в Європі 0,5 мкг/кг уявляєте різницю? Хоча якщо прибрати хімію з меду то наш мед потрапляє в розряд кращих в світі.
в кількості 50 гр. в день (майже дві столові ложки) І фінансується бюджетом. При експорті українського меду до Японії з 10 тонн тільки одна проходить експертизу. Решту бракують і відправляють назад. Згідно з японськими нормами вміст метронідазолу в меду допускається до 0,08, а в Європі 0,5 мкг/кг уявляєте різницю? Хоча якщо прибрати хімію з меду то наш мед потрапляє в розряд кращих в світі.

Комментариев нет:
Отправить комментарий